Πράσινη παράνοια: Πληρώνει 50 η κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό στη Novibet!

Newsroom
Ο Ναν
Η μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού στο Final-4 έπειτα από 12 χρόνια είναι γεγονός και το… έβδομο πλέον είναι δύο αγώνες μακριά!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν διένυσε πολλά… χιλιόμετρα και στο Βερολίνο θα διεκδικήσει το τρόπαιο της Euroleague για να σφραγίσει ιδανικά τη μεγάλη επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο.

Μετά την περσινή χειρότερη σεζόν στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας με την 17η θέση στην κατάταξη, οι «πράσινοι» προχώρησαν σε ολική αναδόμηση, η οποία δρομολόγησε και την ολική επιστροφή!

Το ρόστερ άλλαξε ολοκληρωτικά και ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Εργκίν Αταμάν έχοντας την τεχνογνωσία τόσο στον πρωταθλητισμό, όσο και στην ανανέωση εκ βάθρων μιας ομάδας ώστε από τον… πυθμένα της κατάταξης να βρεθεί στην κορυφή, μετά την Εφές το κάνει πράξη και στο ΟΑΚΑ.
Εντός τεσσάρων γραμμών η τεχνογνωσία νικητή του τρις πρωταθλητή Ευρώπης Κώστα Σλούκα έβαλε τις βάσεις ώστε το «τριφύλλι» να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Ο Παναθηναϊκός μετά το αναμενόμενα μουδιασμένο ξεκίνημα στον «μαραθώνιο» λόγω της απουσίας «χημείας», ανέβασε κατακόρυφα στροφές και έπειτα από 34 αγωνιστικές τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με 23-11 έχοντας «κάστρο» το ΟΑΚΑ (14-3) και με σπουδαία «διπλά», πίσω μόνο από τη σίγουρη πρώτη Ρεάλ, την οποία κατατρόπωσε στη Μαδρίτη!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Χάρη στη δεύτερη θέση το «τριφύλλι» πήρε πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και με 3-2 νίκες απέναντι στη Μακάμπι σε μια συγκλονιστική σειρά με ανατοπές σφράγισε την επιστροφή του στο Final-4 έπειτα από 12 χρόνια!

Πλέον οι «πράσινοι» σπάζοντας αυτή την πολυετή «κατάρα» απέχουν δύο παιχνίδια μακριά από το απόλυτο όνειρο του… έβδομου αστεριού και πρώτου μετά το 2011!

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague

Στον ημιτελικό του Βερολίνου ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του τη Φενέρ του Σάρας Γιασικεβίτσιους που ήταν πρωταγωνιστής των «πράσινων» στο παρκέ στο Ευρωπαϊκό του 2009 ξανά στο Βερολίνο, του επίσης τροπαιούχου, το 2011 στη Βαρκελώνη, Νικ Καλάθη και του πρώην αρχηγού Γιώργου Παπαγιάννη, ενώ με νίκη στον τελικό θα βρεθεί απέναντι σε Ολυμπιακό ή την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ με φόντο αποκλειστικά το έβδομο αστέρι!

Το… έβδομο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 50.

Αdvertorial

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα