«Ο παίκτης που αναζητά η αστυνομία, είναι ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου»

«Ο παίκτης που αναζητά η αστυνομία, είναι ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου»

Newsroom
Τρέβορ Τόμπσον

bet365

Σύμφωνα με το BasketNews, ο παίκτης που αναζητεί η αστυνομία τις τελευταίες ώρες, είναι ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το BasketNews, ο παίκτης που είναι πρωταγωνιστής στο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και εις βάρους του έχει γίνει μήνυση με την αστυνομία να τον αναζητεί, είναι τελικά ο Τρέβορ Τόμπσον του Περιστερίου bwin.

Ο ίδιος δεν είχε αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας των δυτικών προαστίων κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League ενώ η σύντροφός του, την ίδια ημέρα, έκανε καταγγελία στην αστυνομία, με τις αρχές να τον αναζητούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μήνυση κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας και σύμφωνα με αυτή ο 29χρονος γνωστός μπασκετμπολίστας κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, η οποία είναι κι αυτή αθλήτρια του μπάσκετ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα