Μπαρτζώκας: «Προτεραιότητα ήταν να φύγουμε υγιείς, ζήτημα στιγμής του Πετρούσεφ»

Μπαρτζώκας: «Προτεραιότητα ήταν να φύγουμε υγιείς, ζήτημα στιγμής του Πετρούσεφ»

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας
Στον τραυματισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού στη Ρόδο!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Φίλιπ Πετρούσεφ να φεύγει τραυματίας από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάστασή του, αλλά και για τον Γιώργο Τανούλη που μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και σκόραρε 8 πόντους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Ο Τανούλης δουλεύει μαζί μας πολύ σοβαρά και έχει παίξει και σε άλλα παιχνίδια. Σήμερα σκόραρε και πολύ, είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Τον αγαπούν. Το πιο σημαντικό είναι το διάστρεμμα του Πετρούσεφ, η προτεραιότητά μας ήταν να φύγουμε από εδώ υγιείς. Δε φταίει ούτε ο αντίπαλος, ούτε ο Πετρούσεφ. Είναι ζήτημα της στιγμής. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στον coach Σεγκούρα. Είναι δύσκολο μετά από +20 μέρες χωρίς παιχνίδι να έρθεις και να παίξεις.

Πολλά συγχαρητήρια στον Τσους Ματέο, έκανε φανταστική χρονιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν η μόνη ομάδα που πήγε με 3-0 στο Final Four. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στο Final Four για ακόμα μία χρονιά. Λίγο η τύχη, η ετοιμότητα, η εμπειρία, μετράνε όλες οι λεπτομέρειες σε μια τέτοια φάση».

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα