Mπαρτζώκας για Ράιτ: «Η πιο δύσκολη απόφαση μου στον Ολυμπιακό, τον αγαπώ» (vid)

Newsroom
Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο... κόψιμο του Ράιτ από την 6άδα των ξένων της Basket League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ και χρειάζεται άλλη μια νίκη για να περάσει στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ΕΡΤ και στάθηκε στην απόφαση του να αφήσει εκτός της λίστας από το πρωτάθλημα τον Μόουζες Ράιτ, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ξανά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Ήθελα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα, έχει πολύ καλό προπονητή. Δεν ήρθαν εδώ πέρα για να γίνουν περίγελος. Οποιοδηπότε λάθος που κάνουμε, πληρώνεται. Κανείς από τους παίκτες μας δεν ήταν ικανοποιημένος απο την παρουσία του. Δεν μπορούμε να περπατάμε στο πρώτο ημίχρονο. Έπρεπε να πιεστούμε στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά.

Για την απόφαση του να... κόψει τον Ράιτ: «Υπάρχουν πολλές δύσκολες αποφάσεις, για αυτό πληρωνόμαστε καλά για να τις παίρνουμε. Η πιο δύσκολη μου απόφαση στον Ολυμπιακό στη δεύτερη θητεία μου. Αποφάσισα για λόγους αρχής να πάω στα playoffs με τους παίκτες που ξεκίνησαν τη χρονιά. Ο Μόουζες ήταν ο τελευταίος που ήρθε στην ομάδα, ούτως ή άλλως τον υπολογίζουμε για το Final Four. Όποιον και να έκοβα θα ήταν σωστό, όποιον και να έκοβα θα ήταν λάθος. Να δούμε το αποτέλεσμα. Τον Μόουζες τον αγαπώ και τον θαυμάζω»

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα