Ολλανδία - Ελλάδα: Ο Τολιόπουλος... βαφτίστηκε Κάρι από τη FIBA με τη βοήθεια Σπανούλη (vid)

Νίκος Καρφής
Καρικατούρα της FIBA με Τολιόπουλο, Σπανούλη και Κάρι

bet365

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν εκπληκτικός κόντρα στην Ολλανδία και το κοντέρ έγραψε 26 πόντους, με τη FIBA να τον παρομοιάζει με τον Στεφ Κάρι.

Συνεχιζει απτόητος ο Έλληνας γκαρντ. Με τον Άρη τόσο στη Βasket League, όσο και στο Εurocup, ο Βασίλης Τολιόπουλος κάνει μεγάλα ματς. Ο Έλληνας γκαρντ διανύει ίσως την κορυφαία περίοδο της καριέρας του και αυτό έδειξε και στο ματς της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά τοu Εurobasket 2025.

Ο Τολιόπουλος έκανε πράματα και θάματα στη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία, δείχνοντας τις ορέξεις του από την τρίτη περίοδο εκεί όπου είχε 15 πόντους. Ο Έλληνας γκαρντ τελείωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους, (5/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 4/4 βολές), 8 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 27 στην αξιολόγηση.

Μακράν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Σπανούλη, έκανε και το κρίσιμο κλέψιμο στην τελευταία επίθεση των Ολλανδών. Μάλιστα η FIBA ανέβασε μια φωτογραφία παρομοιάζοντας τον με τον κορυφαίο σουτέρ ever, τον σπουδαίο Στεφ Κάρι. Πρωταγωνιστής και ο Σπανούλης στην φωτογραφία.

ττ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα