Βιλτνόζα: «Σίγουρα πάμε εκεί για να νικήσουμε»

Βιλτνόζα: «Σίγουρα πάμε εκεί για να νικήσουμε»

Newsroom
ο Λούκα Βιλντόζα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Λούκα Βιλντόζα, λίγο πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βελιγράδι, στις δηλώσεις του ενόψει του Game 3, φάνηκε αισιόδοξος για τα επόμενα παιχνίδι, μίλησε για τις διαφορές που θα έχει το ματς με αυτό του ΟΑΚΑ ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι επιστρέφει εκεί όπου έπαιζε πέρυσι. Αποστολή στο Βελιγράδι: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει προς τη Σερβία ώστε να αντιμετωπίσει αύριο, Τρίτη (30/4, 20:00) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του Game 3 της σειράς των Play Off της Euroleague η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 1-1.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα στις δηλώσεις του λίγο πριν από την αναχώρηση για το Βελιγράδι.

«Σίγουρα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα καθώς παίζουν πολύ καλά, ειδικά όταν νιώθουν καλά με το δικό μας στιλ παιχνιδιού αλλά και πάλι νικήσαμε και ακόμη έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι θα κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Το παιχνίδι του Βελιγραδίου με αυτό στο ΟΑΚΑ θα είναι πολύ διαφορετικό. Στο ΟΑΚΑ είχαμε τους οπαδούς μας και ήταν πολύ δυνατά. Τώρα χωρίς οπαδούς, ίσως να είναι μερικοί, αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Ακόμα και έτσι θα πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους εαυτούς μας να παίξουμε ένα κανονικό παιχνίδι καθώς στην τελική παίζουμε στα Play Off της Euroleague και είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς.

Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Βελιγράδι, έχω όμορφες αναμνήσεις οπότε το να παίζω εκεί σημαίνει ότι θα έχω την οικογένεια της συντρόφους μου, φίλους μου και πολλούς ανθρώπους που ξέρω καλά, οπότε είμαι χαρούμενος που θα πάω εκεί αλλά εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό και είμαι στα Play Off της Eurolague».

@Photo credits: eurokinissi