Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Το... χρονόμετρο της NOVA έδειξε παράβαση στην επαναφορά του Σατοράνσκι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Το... χρονόμετρο της NOVA έδειξε παράβαση στην επαναφορά του Σατοράνσκι

Η επαναφορά της Μπαρτσελόνα.
H NOVA χρονομέτρησε την επαναφορά του Σατοράνσκι σε μία από τις επίμαχες φάσεις στο ΣΕΦ, στο Game 3 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και έδειξε... παράβαση πέντε δευτερολέπτων.

Η επαναφορά του Τόμας Σατοράνσκι, 16 δευτερόλεπτα πριν από τέλος της παράτασης στο ΣΕΦ, στο τέλος της κανονικής διάρκειας του Game 3 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα (82-80 νίκη των Καταλανών).

Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση πέντε δευτερολέπτων στην επαναφορά, κάτι που δεν καταλογίστηκε, με τον Λαπροβίτολα στην εξέλιξη να ισοφαρίζει σε 71-71. Και μία φάση αργότερα, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος αστόχησε για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στο έξτρα πεντάλεπτο.

Στη NOVΑ έβαλαν το δικό τους χρονόμετρο, το οποίο έδειξε ότι η επαναφορά έγινε στα 6.2 δεύτερα, δηλαδή έγινε παράβαση, η οποία δεν καταλογίστηκε.

Την ίδια στιγμή, στο ΣΕΦ υπήρχαν διαμαρτυρίες και για την τελευταία φάση, με το φάουλ που κέρδισε ο Πάρκερ από τον Πετρούσεφ, με αποτέλεσμα να έχει τρεις ελεύθερες βολές και ενώ απέμεναν 0.5 δεύτερα.