Παπαπέτρου: «Ήταν λυπηρή η εμφάνιση, να αφήσουμε και την ψυχή μας»

Newsroom
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρέθηκε στο Βελιγράδι για το Game 3 των Play Off της Euroleague, ώστε να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 85-83.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην άσχημη εικόνα που είχε το «Τριφύλλι» στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, ενώ τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να βγάλει αντίδραση στον επόμενο και καθοριστικό αγώνα.

«Είναι λυπηρή η εμφάνισή μας στα πρώτα 35 λεπτά. Καταλαβαίνουμε τι διακυβεύεται. Μπήκαμε ανέτοιμοι, δεν παλέψαμε όσο έπρεπε για τη σημαντικότητα του ματς. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ για υπερβάσεις.

Η Μακάμπι είναι εξαιρετική σε όλη τη σειρά, παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αξίζουμε κάτι παραπάνω όλοι μας, σαν οργανισμός.

Αυτή είναι η ζωή του αθλητή, είτε κερδίσεις είτε χάσεις. Πρέπει να δούμε τι πήγε λάθος και να είμαστε πανέτοιμοι για την Πέμπτη. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι μπορούμε να γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας. Να δώσουμε το 110%. Παίζουμε για να μείνουμε ζωντανοί και να αφήσουμε την ψυχή μας».

@Photo credits: INTIME