Βαλένθια: «Κοντά στην απόκτηση του Ματ Κοστέλο»

Ο Ματ Κοστέλο της Μπασκόνια κόντρα στον Ολυμπιακό
Η Βαλένθια είναι έτοιμη να κάνει δικό της για τα επόμενα δύο χρόνια τον Ματ Κοστέλο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ισπανική ιστοσελίδα encestando.es, ο Ματ Κοστέλο βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Βαλένθια, συνεχίζοντας έτσι την καριέρα του στην Ισπανία, αφήνοντας όμως πίσω τη θητεία του στη Μπασκόνια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 31χρονος σέντερ από τις ΗΠΑ, το συμβόλαιό του με τον σύλλογο από τη χώρα των Βάσκων λήγει και δεν έχουν υπάρξει ακόμα σοβαρές συζητήσεις για ανανέωση, ωστόσο ήδη υπάρχει πρόταση από τη Βαλένθια με ικανοποιητικούς όρους και διάρκειας 2 ετών.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως εάν δεν υπάρξει κάποια συνταρακτική αλλαγή, θα υπογράψει στη νέα του ομάδα μέσα στον επόμενο μήνα. Τη φετινή σεζόν, στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ο Κοστέλο μετρούσε κατά μέσο όρο από 9,7 πόντους με 4,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 22:11 λεπτά εντός παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.