Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να έχουμε την ίδια συνταγή και με την Ολλανδία»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να έχουμε την ίδια συνταγή και με την Ολλανδία»

Newsroom
Κώστας Αντετοκούνμπο

bet365

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία που έρχεται τη Δευτέρα (26/2) και το τι πρέπει να επαναλάβει η Εθνική, μίλησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Στο κατάμεστο ΣΕΦ η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο EuroBasket 2025, επικρατώντας της Τσεχίας. Με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να μιλάει για αυτήν την ιδανική αρχή μπροστά στους 12.000 φιλάθλους, τα όσα είπε ο Σπανούλης αλλά και τα όσα πρέπει να κάνει η Εθνική στην αναμέτρηση κόντρα στην Ολλανδία στη Χάγη (26/2).

Οι δηλώσεις του Κώστα Αντετοκούνμπο

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Πολύ καλή ατμόσφαιρα, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε ο κόσμος και γέμισε το γήπεδο. Έκανε ένα δυναμικό sold out. Μας βοήθησε πάρα πολύ με την στήριξή του. Με την φωνή του και μας έδωσε τη δύναμη, εδώ στην έδρα μας και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος με αυτές τις υπέροχες εικόνες».

Για το κλειδί της νίκης: «Αυτό που μας έδωσε τη νίκη ήταν η άμυνα που παίξαμε στο τέλος. Η Τσεχία είναι μια καλή ομάδα που έχει σουτέρ και εμείς στο τέλος κάναμε κάποια σημαντικά «στοπ», σημαντικά μπλοκ και μπορέσαμε να βγούμε μπροστά».

Για το πάθος που έβγαλε με την Τσεχία: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την Εθνική. Είναι φυσικά τιμή. Θα προσπαθήσω να την βοηθάω περισσότερο και να γίνω καλύτερος».

Για τα όσα είπε ο Σπανούλης: «Μας είπε ότι είναι πολύ υπερήφανος για εμάς. Ήταν σημαντική η πρώτη νίκη για την Εθνική Ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίξαμε στην άμυνα. Να είμαστε δυναμικοί και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για το παιχνίδι με την Ολλανδία: «Ακριβώς το ίδιο. Την ίδια συνταγή. Να παίξουμε καλά στην άμυνα, να «χτυπήσουμε» στο τρανζίσιον, να βγάλουμε εύκολα καλάθια και από εκεί και πέρα πιστεύω η άμυνα θα μας βοηθήσει ώστε να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Να παίξουμε δυνατή άμυνα, να είμαστε σκυλιά πίσω και να μας βγει μπροστά».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα