Εθνική μπάσκετ: Προπόνηση στη Χάγη πριν την Ολλανδία

Εθνική μπάσκετ: Προπόνηση στη Χάγη πριν την Ολλανδία

Η Εθνική μπάσκετ στην προπόνηση.

bet365

Η Εθνική μπάσκετ προπονήθηκε επί ολλανδικού εδάφους, την παραμονή της αναμέτρηση απέναντι στους «Οράνιε».

Η Εθνική μπάσκετ έχει ένα ακόμα εμπόδιο να ξεπεράσει. Μετά την επικράτηση κόντρα στην Τσεχία, στο ΣΕΦ, η γαλανόλευκη έχει μπροστά της την Ολλανδία (Δευτέρα 26/2, 20:30) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του EuroBasket 2025.

Οι διεθνείς βρίσκονται ήδη στη Χάγη, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και έκαναν την πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

Θυμίζουμε ότι στην Ολλανδία δεν ταξίδεψαν οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου, Ντίνος Μήτογλου και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και είναι στη 12άδα της αναμέτρησης.

Η δωδεκαδα απαρτίζεται από τους: Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Δημήτρη Μωραϊτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Γιώργο Παπαγιάννη, Βασίλη Τολιόπουλο, Λευτέρη Μαντζούκα, Γιάννη Κουζέλογλου, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Βαγγέλη Ζούγρη, Μιχάλη Λούντζη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

@Photo credits: Hellenic Basketball X

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα