Πολωνία: Στην ενδεκάδα της αγωνιστικής ο Σβάρνας

Πολωνία: Στην ενδεκάδα της αγωνιστικής ο Σβάρνας

Ο Στράτος Σβάρνας με τη φανέλα της Ράκοβ

bet365

O Στράτος Σβάρνας βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πολωνίας για την εμφάνιση του στη νίκη της Ράκοβ επί της Πογκόν.

Ο Στράτος Σβάρνας μπορεί να έλειψε τρεις μήνες λόγω επέμβασης που χρειάστηκε να κάνει, όμως από όταν επέστρεψε έχει πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του. Χαρακτηριστικός πως ο διεθνής Έλληνας στόπερ ήταν στην αρχική σύνθεση της Ράκοβ και στα 19 παιχνίδια που ήταν διαθέσιμος, σε πρωτάθλημα και κύπελλο Πολωνίας, κάνοντας καλές εμφανίσεις.

Μάλιστα ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν διακριθέντας στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Πογκόν των Κουλούρη - Κούτρη με 2-1 και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Πολωνίας. Θυμίζουμε πως σε αυτό το ματς είχε βρει δίχτυα ο έτερος Έλληνας της Ράκοβ, Δημήτρης Παπανικολάου.

Την τρέχουσα σεζόν ο Σβάρνας μετράει 28 εμφανίσεις, με ένα γκολ και δυο ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα