Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ 4-0: Επιστροφή στις νίκες με «τεσσάρα»

Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ 4-0: Επιστροφή στις νίκες με «τεσσάρα»

Βασίλης Μπαλατσός
gladbaxh_celebrations

bet365

Η Γκλάντμπαχ μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ επέστρεψε στα τρίποντα και «ξέσπασε» στη Βόλφσμπουργκ την οποία συνέτριψε με 4-0.

Εντυπωσιακή Γκλάντμπαχ. Τα Πουλάρια μετά την ισοπαλία με τη Φράιμπουργκ με 3-3 επέστρεψαν στις νίκες, καθώς συνέτριψαν τη Βόλφσμπουργκ, εντός έδρας με το «βαρύ» 4-0. Πέμπτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς νίκη για τους Λύκους (4 ήττες - 1 ισοπαλία), οι οποίοι βρίσκονται στη 10η θέση με 13 βαθμούς, όσους έφτασαν οι γηπεδούχοι μετά το τρίποντο τους.

Τα Πουλάρια προηγήθηκαν στο 16', όταν ο Ονοράτ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Τσβαντσάρα άνοιξε το σκορ με πλασέ. Στο 41' ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Καστέλς, έκανε το λάθος και πάσαρε στον Ριτς, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 64' ο Ονοράτ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση «τελείωσε» το ματς και επτά λεπτά αργότερα, στο 71', μετά από αντεπίθεση ο Πλεά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα