Ντόρτμουντ: Έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε ο συγκινημένος Ρόις (vid)

Ντόρτμουντ: Έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε ο συγκινημένος Ρόις (vid)

Ροις

bet365

Ο Μάρκο Ρόις έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Άουγκσμπουργκ, αποθεώθηκε και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Ο Μάρκο Ρόις έδωσε την προτελευταία εντός έδρας εμφάνιση του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ. Μια ημέρα αφού οριστικοποιήθηκε πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Μπορούσια ήταν βασικός στην αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ και έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση.

Ο αρχηγός των Βεστφαλών οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, καθώς πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δυο ασίστ. Ο Τέρζιτς απέσυρε τον Ρόις, στο 66' και πέρασε στο ματς τον Μπραντ, με τους οπαδούς που βρέθηκαν στο «Signal Iduna Park» να κάνουν standing ovation στον Γερμανό.

Ο 34χρονος ευχαρίστησε με χαρακτηριστικές κινήσεις τους φίλους της ομάδας του και ήταν εμφανώς συγκινημένος. Ο Γερμανός είναι στον 12ο χρόνο του στην Ντόρτμουντ, έχει συμπληρώσει 425 συμμετοχές, μετρώντας παράλληλα 169 γκολ, 130 ασίστ, δύο κύπελλα Γερμανίας και δύο εγχώρια Super Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα