Τούχελ: «Για να αποκλείσεις τη Ρεάλ πρέπει να διαθέτεις όλο το πακέτο»

Νίκος Κικίδης
Ο Τόμας Τούχελ σκέφτηκε τον Νάγκελσμαν στις δηλώσεις του μετά το ντεμπούτο στην Μπάγερν

bet365

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για το πρώτο ραντεβού ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ, τονίζοντας πως οι Βαυαροί πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε τομέα για να προκριθούν στον τελικό του Champions League.

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία, καθώς η Μπάγερν ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τρίτη (30/4) τη Ρεάλ στο Μόναχο για το πρώτο σκέλος των ημιτελικών. Το κορυφαίο διαχρονικά ζευγάρι της Ευρώπης συγκεντρώνει ξανά τα φώτα πάνω του μετά από την τελευταία που αναμετρήθηκαν στο Champions League (2017/2018), αλλά έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει.

Ενόψει του πρώτου ραντεβού ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει η Μπάγερν προκειμένου να υπερκεράσει το εμπόδιο των Μαδριλένων και να εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό, εξηγώντας πως όποιος θέλει να αποκλείσει τη Ρεάλ πρέπει να διαθέτει όλο το πακέτο.

«Θα είναι ένα μεγάλο και λαμπερό ματς για το οποίο ανυπομονούμε. Αξίζει που είναι το ζευγάρι ημιτελικός Champions League και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό.

Χρειάζεται να εφαρμόσουμε την τακτική μας και να έχουμε τύχη. Έχουμε ανάγκη από ένα καλό μείγμα, μία καλή ισορροπία. Οι παίκτες θέλουν να δουν ένα πλάνο αλλά θέλουν και ελευθερία ενώ χρειάζεται να έχεις και τη τύχη με το μέρος σου. Εάν θέλεις να νικήσεις την Ρεάλ, χρειάζεσαι όλο το πακέτο» τόνισε αρχικά.

Παράλληλα ο Γερμανός προπονητής και στάθηκε και στις αλλαγές που έχει η Ρεάλ σε σχέση με την τελευταία φορά που την αντιμετώπισε ως προπονητής της Τσέλσι πίσω στη σεζόν 2021/2022 για τα προημιτελικά του Champions League.

«Έχω αντιμετωπίσει την Ρεάλ δύο φορές με την Τσέλσι, ενώ την έχω βρει απέναντί μου όταν ήμουν σε Παρί και Ντόρτμουντ. Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι με την Τσέλσι είναι πως δεν υπάρχει πια ο Καρίμ Μπενζεμά.

Τότε ήταν το σημείο αναφοράς της Ρέαλ και τώρα έχουν προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος. Ωστόσο, έχουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που μπορεί να παίξει στο "6", στο "8" και στο ''9'' , ενώ υπάρχουν επίσης οι Κρόος, Μόντριτς και Βινίσιους, οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Πρέπει να βρούμε καλή ισορροπία».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα