EURO 2024: Η Ουκρανία λύγισε την Ισλανδία και προκρίθηκε στα τελικά!

Newsroom
Ουκρανία
Η Ουκρανία με τεράστια ψυχικά αποθέματα έκανε την ανατροπή κόντρα στην Ισλανδία, επικράτησε 2-1 και βρέθηκε στα τελικά του EURO 2024.

Η Ουκρανία γράφει τη δική της ιστορία και για τέταρτη διαδοχική φορά θα βρεθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι Ουκρανοί με τεράστια ψυχικά αποθέματα έφτασαν στην πηγή και τα κατάφεραν, αφού στον τελικό πέρασαν το εμπόδιο της Ισλανδίας. Οι παίκτες του Ρεμπρόφ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο είχαν τις λύσεις για την ανατροπή πρόκρισης, επικράτησαν 2-1 και στα τελικά του EURO 2024 θα βρουν στον 5ο όμιλο το Βέλγιο, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία.

Οι Ισλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Γκούντμουντσον, ωστόσο η Ουκρανία αντέδρασε κι έφτασε στην ανατροπή. Στο 54' από ασίστ του Σουντάκοφ, ο Τσιγκάνκοφ έφερε το ματς στα ίσα. Η Ουκρανία πίεσε και στο 84' πάλι από ασίστ του Σουντάκοφ, ο Μούντρικ διαμόρφωσε το 2-1.

Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τριπλή Προσφορά Χωρίς Κατάθεση Στο Pamestoixima.gr

Οι 24 εθνικές ομάδες γεμάτες πάθος και ταλέντο θα αγωνιστούν για την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου. Ζεις την αγωνία και τον παλμό του EURO 2024 μέσα από το ανανεωμένο pamestoixima.gr, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* και δώρα για να απολαύσεις κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης. Μπαίνεις στο pamestoixima.gr, διαλέγεις τις αγαπημένες σου ομάδες και αγορές για στοίχημα στο EURO και απολαμβάνεις κάθε αγώνα!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα |