Ολυμπιακός: Next stop Birmingham! (vid)

Για το ματς

bet365

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, για την Αγγλία και το ιστορικότατο παιχνίδι με την Αστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Στο Μπέρμιγχαμ, την πατρίδα των Peaky Blinders, ταξιδεύει σήμερα Τετάρτη η αποστολή του Ολυμπιακού με πτήση τσάρτερ για το παιχνίδι με την Αστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 2). Έναν ιστορικό ημιτελικό του Conference League, στην πρώτη του ever φορά που παίζει σε αυτό το level σε ευρωπαϊκό θεσμό.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για την Αγγλία θα έχει εκτός από τη συνέντευξη Τύπου και προπόνηση εκεί, στο Villa Park, το γήπεδο της Αστον Βίλα, που χωράει λίγο παραπάνω από 40.000 θεατές. Ένα γήπεδο με ιστορία 127 ετών (τον Απρίλιο του 2002 γιόρτασε τα 125α του... γενέθλια). Ο Ολυμπιακός πάντως έφτιαξε και ανέδειξε μέσα από τα social media βίντεο με πλάνα από την πόλη του Μπέρμιγχαμ.

Το πρόγραμμα για την αναμέτρηση έχει ως εξής:

Τετάρτη 01/05

13:15: Προπόνηση της Άστον Βίλα στο προπονητικό της κέντρο.

15:40: Συνέντευξη Τύπου της Aston Villa στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

20:00: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο «Villa Park». Την πειραϊκή ομάδα θα εκπροσωπήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

21:00 Προπόνηση του Ολυμπιακού στο «Villa Park».

Πέμπτη 02/05

22:00 Aston Vila – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

- Το Gazzetta θα βρίσκεται και στο Μπέρμιγχαμ (στην Αγγλία) για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα για να μεταφέρει ρεπορτάζ, βίντεο και ότι άλλο θέλετε να ξέρετε για αυτό το σημαντικό και ιστορικό ματς.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το Facebook της Αστον Βίλα
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα