Καπέλο: «Έχω περισσότερο άγχος για τη Φιορεντίνα από ότι για την Αταλάντα, δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Καπέλο: «Έχω περισσότερο άγχος για τη Φιορεντίνα από ότι για την Αταλάντα, δεν πρέπει να υποτιμήσει τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα και τόνισε ότι οι «βιόλα» δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουν τους «ερυθρόλευκους» σε αυτό το μεγάλο ραντεβού.

Σε ρυθμούς τελικού Conference League έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στην Ιταλία. Ο λόγος φυσικά έχει να κάνει με την παρουσία της Φιορεντίνα η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε για το συγκεκριμένο μεγάλο παιχνίδι και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό. Παράλληλα τόνισε ότι το παιχνίδι των «βιόλα» τον ανησυχεί περισσότερο από ότι αυτό της Αταλάντα με τη Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League, προτρέποντας την ιταλική ομάδα να μην υποτιμήσει τους «ερυθρολεύκους».

«Είμαι σίγουρος για τις δύο ιταλικές ομάδες στους τελικούς. Παραδόξως με αγχώνει περισσότερο η Φιορεντίνα. Στην Ελλάδα θα επικρατήσει "τρέλα" και η ελπίδα για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα υποφέρει λιγότερο από την πίεση. Η Φιορεντίνα αξίζει την ευκαιρία.

Η πορεία της στην Ευρώπη, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ήταν πολύ καλή. Ελπίζω ο Ιταλιάνο να βρει τα κλειδιά για τον τελικό, αλλά θα ήταν λάθος να υποτιμηθεί ο Ολυμπιακός. Όχι επειδή ο τελικός θα διεξαχθεί στην Ελλάδα. Κατάφερε να αποκλείσει την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι», δήλωσε ο Καπέλο.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα