Μαρτίνες για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Είμαι πληγωμένος, ήθελα να σηκώσω αυτό το τρόπαιο»

Εμιλιάνο Μαρτίνες

bet365

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μέσω του λογαριασμού του στο Instagram δεν κρύβει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Αστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League.

Μετά τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έδειξε να... αγνοεί τη διοργάνωση σε ερώτηση για τα σχέδιά του στη σεζόν λέγοντας:

«Θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα. Πρώτα ονειρεύομαι να προκριθούμε την Άστον Βίλα στο επόμενο Champions League κι έπειτα σκέφτομαι το Copa America με την Αργεντινή. Δεν μου αρέσει να προσπερνάω βήματα, θα το αντιμετωπίσω σαν να ήταν το πρώτο μου Copa America», είπε ο Αργεντινός, δίχως να αναφέρει πουθενά κάτι σχετικό με την επιθυμία του να πανηγυρίσει με τους Villans έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ωστόσο, κάνοντας τον απολογισμό του στην Ευρώπη, ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν δίστασε να παραδεχτεί τον πόνο που του προκάλεσε η αποτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Οι ελπίδες μας στην Ευρώπη χάθηκαν στον ημιτελικό, είμαι πληγωμένος και απογοητευμένος που ήμασταν τόσο κοντά στον τελικό, θα ήταν όνειρο να σηκώσω αυτό το τρόπαιο γι' αυτόν τον σύλλογο, αλλά από την άλλη μπορούμε ακόμη να προκριθούμε στο Champions League μετά από 42 χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα επόμενα 2 παιχνίδια που απομένουν. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας σε όλη την Ευρώπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα