Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλεισμός σοκ για Φράιμπουργκ, προκρίθηκαν Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν

Νίκος Κικίδης
Φράιμπουργκ

bet365

Θύμα έκπληξης έπεσε η Φράιμπουργκ, η οποία ηττήθηκε με 3-1 από την Πάντερμπορν της δεύτερης κατηγορίας και έμεινε εκτός Κυπέλλου. Προκρίθηκαν στους «16» Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν.

Ανέκαθεν το Κύπελλο θεωρούνταν ως ο θεσμός των εκπλήξεων και κάθε χρόνο φροντίζει να δικαιολογεί τον τίτλο του. Θύμα του αυτή τη φορά στη φάση των «32» η Φράιμπουργκ, η οποία γνώρισε αποκλεισμό σοκ από την Πάντερμπορν της δεύτερης κατηγορίας (1-3) και έμεινε από νωρίς εκτός συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι έχτισαν βάσεις πρόκρισης από το πρώτο μέρος και αιφνιδίασαν την αντίπαλο του Ολυμπιακού με γκολ των Μπιλμπίζα (4΄) και Μουσλίζα (33΄). Σαν με άφτανε αυτό ο εφιάλτης για τη Φράιμπουργκ συνεχίστηκε και στο β΄μέρος, με τον Μπιλμπίζα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 3-0 (56΄).

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Έγκεσταϊν.

Προκρίθηκαν στους «16» Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν

Το εισιτήριο για τους «16» κλείδωσε η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Χόφενχαϊμ στη Βεστφαλία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μάρκο Ρόις στο 43΄, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Καμπάκ στις καθυστερήσεις.

Μαζί της στην επόμενη φάση θα βρεθεί και η Λεβερκούζεν, η οποία επιβλήθηκε πολύ πιο δύσκολα επί της Σαντχάζουεν απ΄ότι μαρτυρά το τελικό 5-2. Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας για 85 λεπτά κοιτούσε στα μάτια το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο, με το 2-2 να παραμένει μέχρι τα τελευταία λεπτά. Στο 85΄ωστόσο ο Χλόζεκ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τις Ασπιρίνες που καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση με δυο γκολ του Αντλί στα εναπομείναντα λεπτά.

Αποτελέσματα

Σαντχάουζεν - Λεβερκούζεν 2-4
Φράιμπουργκ - Πάντερμπορν 1-3
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 1-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα