Κύπελλο Γερμανίας: Η Καϊζερσλάουτερν χάλασε το «παραμύθι» της Ζααρμπρίκεν και επέστρεψε σε τελικό μετά από 21 χρόνια

Κύπελλο Γερμανίας: Η Καϊζερσλάουτερν χάλασε το «παραμύθι» της Ζααρμπρίκεν και επέστρεψε σε τελικό μετά από 21 χρόνια

Βασίλης Μπαλατσός
kaizer

bet365

Η Καϊζερσλάουτερν έβαλε τέλος στην πορεία της ομάδας έκπληξη του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς νίκησε τη Ζααρμπρίκεν με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Ζααρμπρίκεν. Η ομάδα της Γ' κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου ήταν η έκπληξη του Κυπέλλου, καθώς άφησε εκτός Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ, όμως στα... εύκολα την «πάτησε», καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊζερσλάουτερν. Η 16η της δεύτερης κατηγορίας προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωση μετά από 21 χρόνια και περιμένει να μάθει αν θα αντιμετωπίσει τη Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη ή την επερχόμενη πρωταθλήτρια, Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Ζααρμπρίκεν ήταν ανταγωνιστική και σε αυτό το ματς, όμως λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ρίτερ άνοιξε το σκορ στο 53' έπειτα από ασίστ του Τουρέ και ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής για το δεύτερο στο 75'. Η Καϊζερσλάουτερν θα διεκδικήσει στον τελικό το πρώτο της τρόπαιο μετά από το 1996.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα