Ligue 1: Η Νις... αρνήθηκε την κορυφή, βλέπει Ευρώπη η Λανς

Newsroom
Νις

bet365

Η Ναντ δεν επέτρεψε στην Νις να πατήσει στην κορυφή της Γαλλίας, επικράτησε 1-0 και κράτησε την αντίπαλό της πίσω από την Παρί. Τριάρα της Λανς στη Λυών.

Την πρώτη ήττα στη σεζόν γνώρισε η Νις, η οποία λύγισε με 1-0 στην έδρα της Ναντ και απέτυχε να πατήσει στην κορυφή της Ligue 1, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Παρί να ξεφύγει στο +4 με νίκη την Κυριακή (3/12) απέναντι στην Χάβρη. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Μολέ στο 25΄για να σφραγίσει το τρίποντο των γηπεδούχων.

Νωρίτερα η Λανς επικράτησε 3-2 της Λυών σε ένα χορταστικό ματς και κάνει ευρωπαϊκά όνειρα. Παρά το προβάδισμα των Λιονέ με τον Ο΄Μπράιεν (15΄), οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς και προηγήθηκαν με σκόρερ τους Σαΐντ (26΄) και Φρανκόφσκι (52΄). Ο Ο΄Μπράιεν βρήκε δίχτυα ξανά στο 72΄για το 2-2, αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Φρανκόφσκι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ υπέγραψε τη νίκη της Λανς που την έστειλε στην 6η θέση και τη Λυών στην τελευταία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα