Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Άλωσε τη Νίκαια κι επέστρεψε στις νίκες

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Άλωσε τη Νίκαια κι επέστρεψε στις νίκες

Νίκος Κικίδης
Μπαρκολά

bet365

Ένα ημίχρονο αρκούσε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να βγάλει την υποχρέωση απέναντι στη Νις και με τελικό σκορ 2-1 να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η Ευρώπη χάνεται για τη Μαρσέιγ.

Ανορθογραφία ήταν και πάει για την Παρί. Η Τουλούζ μπορεί να της χάλασε το πάρτι τίτλου στο «Παρκ Ντε Πρενς», αλλά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ανάκαμψε - ακόμα και χωρίς τον τραυματία Μπαπέ - την επόμενη αγωνιστική για να πάρει τη νίκη με 2-1 στην έδρα της Νις. Μόλις στο 18΄ο Μπαρκολά με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, προτού σερβίρει το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα για τον Ζαγκέ που έγραψε το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα βέβαια η Νις έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς μειώνοντας σε 2-1 με σκόρερ τον Τσο, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Ο ρυθμός άλλωστε παρέμενε υποτονικός και η αποβολή του Μπαρντ στο 75΄δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Μια άστοχη προσπάθεια του Μπαρκολά στο 79΄ήταν η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα, ο οποίος έληξε με 2-1 για την πρωταθλήτρια Παρί.

Την ίδια ώρα η Ρεμς πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ και την εκτροχίασε από την ευρωπαϊκή πορεία. Το αυτογκόλ του Μπεμπά στο 33΄αποτέλεσε τη «μαχαιριά» για τους Μασσαλούς που έμειναν στον 8η θέση και χρειάζονται οπωσδήποτε ήττες των Λανς και Λυών την τελευταία αγωνιστική για να ελπίζουν για Ευρώπη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα