Ποστέκογλου: «Θα ήθελα ένα joystick για να ελέγχω τους παίκτες, αλλά δεν πάει έτσι»

Ποστέκογλου: «Θα ήθελα ένα joystick για να ελέγχω τους παίκτες, αλλά δεν πάει έτσι»

Newsroom
ποστέκογλου

bet365

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, αστειεύτηκε ότι θα ήθελε ένα «joystick» για να ελέγχει τους παίκτες του όπως σε βιντεοπαιχνίδι.

Γουέστ Χαμ και Τότεναμ «κόλλησαν» στο 1-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος για τους στόχους τους. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Spurs, Άγγελος Ποστέκογλου, ήταν απογοητευμένος καθώς η ομάδα του έχασε την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Παρά το γεγονός ότι είχαν 68% κατοχή, οι Spurs είχαν μόνο τέσσερες ευκαιρίες on target. Η ομάδα του Ποστέκογλου παραμένει πέμπτη, δύο βαθμούς πίσω από τη Βίλα, και ο έμπειρος κόουτς είπε ότι η ομάδα του δεν είχε καθαρό μυαλό στην επίθεση σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Όταν ρωτήθηκε γιατί τους έλειπε αυτή η διαύγεια, ο Ποστέκογλου είπε: «Επειδή είναι άνθρωποι, φίλε, είναι απλά ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να έχω ένα joystick και να τους βάζω όπου θέλω, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Ο ρόλος μου είναι να προσπαθήσω να τους βοηθήσω σε αυτό. Μερικές φορές έχουμε περισσότερο χρόνο από όσο νομίζουμε. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ, αλλά υπάρχουν φορές που η μπάλα περνάει φευγαλέα ενώ θα έπρεπε να είμαστε σε αυτές τις περιοχές. Είναι πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».

Εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα