Νότιγχαμ Φόρεστ: Εν μέρει δικαίωση από την PGMOL για τις «φωνές» στο ματς με την Έβερτον

Νότιγχαμ Φόρεστ: Εν μέρει δικαίωση από την PGMOL για τις «φωνές» στο ματς με την Έβερτον

Νοτιγχαμ Φορεστ

bet365

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που «φώναξε» για τρία πέναλτι στο ματς κόντρα στην Έβερτον, πως πράγματι θα έπρεπε ο Τέιλορ να έχει δείξει την άσπρη βούλα σε μια εξ αυτών των περιπτώσεων.

Εν μέρει δικαίωση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από όσα συνέβησαν στην ήττα από την Έβερτον πριν λίγο καιρό. Μετά τη λήξη εκείνου του ματς, οι Ρεντς είχαν εκδώσει ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και του «οπαδού της Λούτον» στο VAR, Στιούαρτ Άτγουελ, διαμαρτυρόμενοι για τρία πέναλτι που δεν πήραν.

Αυτή τους η απόφαση προκάλεσε έναν... μικρό χαμό στην Αγγλία, αλλά αποδεικνύεται πως δεν είχαν άδικο. Όπως μετέδωσαν τόσο το Athletic, όσο και οι Times, η PGMOL, η Επιτροπή Διαιτησίας στην Αγγλία, της οποίας επικεφαλής είναι ο Χάουαρντ Γουέμπ, ενημέρωσε τη Νότιγχαμ πως πράγματι το ένα από τα πέναλτι που ζήτησε θα έπρεπε να της έχει δοθεί, καθώς θεωρήθηκε «ξεκάθαρο και προφανές λάθος» από τους ειδικούς της αρμόδιας ανεξάρτητης επιτροπής.

Πρόκειται για το μαρκάρισμα του Άσλεϊ Γιανγκ στον Χάντσον-Οντόι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, για το οποίο ο Άντονι Τέιλορ δεν έδειξε την άσπρη βούλα και δεν κλήθηκε ποτέ για έλεγχο από τον VAR.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα