Νότιγχαμ Φόρεστ: Πήρε τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπενφίκα

Newsroom
Νότιγχαμ

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ προέβη σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της εκτός γηπέδου ομάδας της, αφού πήρε τον αρχισκάουτερ της Μπενφίκα, Πέδρο Φερέιρα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα, αφού προσέλαβε τον Πέδρο Φερέιρα, που εργαζόταν στην Μπενφίκα ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτίνγκ της από την 1η Φεβρουαρίου του 2019.

Ο 41χρονος Πορτογάλος είχε νωρίτερα εργαστεί τόσο ως απλός σκάουτερ (2018-2019), αλλά και ως σκάουτερ της ομάδας νέων και βοηθός προπονητή εκεί. Αναμενέται να αναλάβει τα καθήκοντά του στο αγγλικό κλαμπ από το καλοκαίρι με τον τίτλο του επικεφαλής του τμήματος απόκτησης ποδοσφαιριστών.

Αυτό που μένει να φανεί είναι οι αλλαγές που θα προκαλέσει η πρόσληψή του στο οργανόγραμμα της ομάδας. Ο Γιώργος Συριανός, που έπαιξε ρόλο στην απόκτηση των Αβονίγι και Μανγκαλά, θα συνεχίσει να έχει συμβουλευτικό ρόλο ενώ μέρος στην λήψη αποφάσεων για τις μεταγραγές θα συνεχίσουν να έχουν τόσο ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρος Γουίλσον όσο και ο γιος του ιδιοκτήτη, Μιλτιάδης Μαρινάκης.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος, εκτός όλων των άλλων, έχει τρομερή σχεσή με τον προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος ήταν ο πρώτος παίκτης που έγινε πελάτης του, όταν ξεκίνησε την δουλειά του ατζέντη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα