Κλοπ αφότου άργησε στην συνέντευξη Τύπου: «Συγγνώμη, αν και μεταξύ μας, ποιος χ@στηκε;» (vid)

Κλοπ αφότου άργησε στην συνέντευξη Τύπου: «Συγγνώμη, αν και μεταξύ μας, ποιος χ@στηκε;» (vid)

Newsroom
κλοπ

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ καθυστέρησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα και η απάντησή του προς τους δημοσιογράφους ήταν μια ακόμα ατακάρα.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να πει το μεγάλο αντίο στον επί σειρά ετών προπονητή της Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος διανύει τα τελευταία του χιλιόμετρα στο Μερσεϊσάιντ.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ακόμα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Reds αλλά είναι πλέον ευδιάθετος και χαλαρός. χρόνια. Ο Γερμανός μπορεί να έχει ακόμα δύο παιχνίδια με τους «κόκκινους», ωστόσο φαίνεται ότι η διάθεσή του είναι σε καλή κατάσταση.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει το βράδυ της Δευτέρας (13/5) την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, με την πρόσφατα αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Conference League να θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Κλο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Βίλα αργοπορημένος και με το που μπήκε στην αίθουσα είπε προς τους δημοσιογράφους: «Συγγνώμη, άργησα για δεύτερη φορά. Για να είμαι ειλικρινής ποιος χ@στηκε;», ανέφερε συγκεκριμένα με την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια.

Στη συνέχεια δικαιολογήθηκε για την αργοπορία λέγοντας πως: «Είχα μια υποχρέωση για τα media. Κάποιος από εσάς με καθυστέρησε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα