Ποστέκογλου: «Δεν καταλαβαίνω τους οπαδούς της Τότεναμ που θέλουν να χάσουμε από τη Σίτι»

Ποστέκογλου

bet365

Ο Άγγελος Ποστέκογλου καταδίκασε μερίδα οπαδών της Τότεναμ που ζητούν από την ομάδα τους να... χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι για να μην δουν την Άρσεναλ πρωταθλήτρια.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι δίνουν μάχη σώμα με σώμα για τον φετινό τίτλο της Premier League, με την προσεχή αναμέτρηση των Citizens στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ να θεωρείται ως το ματς που θα κρίνει την έκβαση του πρωταθλήματος.

Εφόσον η Σίτι νικήσει τότε θα επιστρέψει στην κορυφή μια στροφή πριν από το φινάλε και μερικοί φίλοι της Τότεναμ ζητούν από την ομάδα τους να... χάσει προκειμένου ο τίτλος να μην καταλήξει στα χέρια της μισητής αντιπάλου, Άρσεναλ!

Από την πλευρά του πάντως ο προπονητής των Spurs, Άγγελος Ποστέκογλου, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη ανεξάρτητα από την αντιπαλότητα που χωρίζει τις ομάδες του Λονδίνου.

«Δεν το βλέπω έτσι. Καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, ήμουν μέρος σε μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς. Αλλά δεν θα καταλάβω ποτέ όταν κάποιος θέλει να χάσει η ομάδα του. Τι θέλετε να κάνουμε αύριο; Δεν θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε; Δεν με απασχολεί το πώς θα αισθανθούν κάποιοι» τόνισε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα