Corriere dello Sport: «Η Λέστερ ενδιαφέρεται για τον Μανδά»

Newsroom
mandas_getty

bet365

Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα γύρω από τον Χρήστο Μανδά και προσέθεσαν τη Λέστερ στις ομάδες που θέλουν τον Ελληνα πορτιέρε.

Καθημερινά είναι στην Ιταλία τα δημοσιεύματα για τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος πήρε φέτος χρόνο συμμετοχής κάτω από τα γκολπόστ της Λάτσιο και πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Πρόσφατα η Il Messaggero» ισχυρίστηκε πως η Μόντσα θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού ώστε να του δώσει μία σεζόν starter και παράλληλα ότι στο «κόλπο» για χάρη του βρίσκεται και η Φιορεντίνα, που εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στους Ρωμαίους ορισμένα χρήματα αλλά και τον διεθνή Τσέχο γκολκίπερ Αντονιν Μπάρακ ως αντάλλαγμα.

Παράλληλα το σχετικό δημοσίευμα τόνιζε πως ο νεαρός κοστολογείται στα 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ και ότι από το Ολίμπικο δεν φαίνεται να «ψήνονται» ώστε να τον πουλήσουν αλλά συζητούν μόνο να πάει on loan, σε περίπτωση δε που δεν φύγει ο βασικός τους Ιβάν Προβεντέλ.

Σήμερα (17/5) η «Corriere dello Sport» τόνισε πως και η Λέστερ που επέστρεψε στην Premier League ενδιαφέρεται για εκείνον και παράλληλα υποστήριξε ότι οι «αλεπούδες» ζήτησαν να μάθουν το status quo του και ότι η απάντηση που πήραν από τη Λάτσιο είναι πως δεν παραχωρείται με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα