Απόλλων Λεμεσού - Καρμιώτισσα 0-0: Ο Χαραλάμπους και οι παίκτες του «σφράγισαν» την παραμονή

Newsroom
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα Λεμεσού και Καρμιώτισσα για τη 12η αγωνιστική των play out, μπορεί να μην ανέδειξε νικητή, ωστόσο το σύνολο του Χαραλάμπους εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Ματς χωρίς ευκαιρίες και θέαμα, με το τελικό αποτέλεσμα να μένει στο 0-0.

Ο Απόλλων Λεμεσού φιλοξένησε την Καρμιώτισσα στο «Αλφαμέγα», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής των play out του πρωταθλήματος Cyta (29/4).

Οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν ύστερα από μία αναμέτρηση με πολύ λίγες τελικές, ωστόσο οι παίκτες του Χαραλάμπους βγήκαν κερδισμένοι, καθώς με τον βαθμό της ισοπαλίας εξασφάλισαν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Χαμηλό τέμπο, λιγοστές ευκαιρίες

Ο Απόλλωνας κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε από πλευράς Καρμιώτισσας. Ο Τσουκαλάς πήρε την μπάλα σε πολύ καλό σημείο και εξαπέλυσε ένα σουτ που πέρασε για λίγο πάνω από την εστία του Λοΐζου.

Ο ρυθμός του ματς ήταν εξαιρετικά χαμηλός και μέχρι το 18ο λεπτό, οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να εκδηλώσουν επίθεση. Ο Μπακένγκα βγήκε σε ένα τετ α τετ με τον Σπόλιαριτς και προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, ωστόσο το τελείωμά του δεν ήταν ιδανικό και η μπάλα πέρασε άουτ.

Πολύ λίγες οι τελικές από τις δύο ομάδες. Ο Μαλεκκίδης στο 36΄ είχε μία καλή στιγμή, όμως έστειλε την μπάλα εκτός από πλάγια θέση.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ελάχιστες καλές στιγμές και ένα πολύ χαμηλό τέμπο, ενώ ο Άδωνη αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με ενοχλήσεις γεγονός που προκαλεί ανησυχία στον Ματσίν ενόψει και της συνέχειας στο Κύπελλο.


Μοιρασμένο παιχνίδι, χωρίς νικητή

Σαν εικόνα σε επανάληψη του πρώτου μέρους έδειχνε το δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν είχαν δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ.

Χρειάστηκε να περάσουν 55 αγωνιστικά λεπτά προκειμένου να καταγραφεί η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Κοβάσεβιτς μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την εστία του Λοΐζου, ωστόσο ο Κύπριος γκολκίπερ είπε «όχι» στην προσπάθειά του και κράτησε το μηδέν.

Στο 69' ο Απόλλων είχε μία καλή ευκαιρία να προηγηθεί, με τον Αρτεάν να σουτάρει από πολύ πλεονεκτική θέση. Ο Σπόλιαριτς ήταν σωστά τοποθετημένος και μάζεψε εύκολα την μπάλα.

Η τελευταία στιγμή με προϋποθέσεις στο ματς καταγράφηκε στο 83' όταν ο Κατσαντώνης πάτησε περιοχή και πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Λοΐζου τον σταμάτησε και έδιωξε την μπάλα με γροθιές.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Απόλλων (Πάμπλο Ματσίν): Λοΐζου, Εκπολό, Μαλεκκίδης (46' Γιούρσεβιτς), Σαγκάλ, Άδωνη (Σιέλβικ 44'), Σπόλιαριτς (51' Αρτεάν), Χάμπος (66' Πέρετς), Νταρίκουα, Μάρκες, Κολ, Μπακενγκά (67' Ποντικός)

Καρμιώτισσα (Μάριος Χαραλάμπους): Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια, Παντελή, Τσουκαλάς (76' Ουεσλάτι), Θεοδώρου (76' Ματθαίου), Γκραντινάρου, Κατσαντώνης, Κοβάσεβιτς, Ψύχας (78' Αγγελή)

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / MARIOS GRIGORIOU

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα