Ομόνοια: Η ξεχωριστή μέρα για τα ιδανικά του ΑΣΟΛ και το καλό μομέντουμ ενόψει διακοπής

Ομόνοια: Η ξεχωριστή μέρα για τα ιδανικά του ΑΣΟΛ και το καλό μομέντουμ ενόψει διακοπής

Newsroom
omonoia
Εργατική Πρωτομαγιά σήμερα επιτρέψτε μας να ξεκινήσουμε λίγο διαφορετικά. Άλλωστε η ομάδα της οποίας επιμελούμαστε το ρεπορτάζ, ο ΑΣΟΛ, πρεσβεύει στο έπακρο αυτά τα ιδανικά. ! Η 1η Μαΐου αποτελεί αναντίλεκτα σύμβολο πάλης και θυσίας, για να αλλάξει ο κόσμος προς το καλύτερο, να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής και οι όροι εργασίας, για να υπερασπιστούν και να κατακτηθούν κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.!

«8 ώρες δουλειά, 8 ώρες ξεκούραση και 8 ώρες ψυχαγωγία!»

Πάμε και στα ποδοσφαιρικά μας τώρα. Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο «τριφύλλι» με τη δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος», σε καθημερινή βάση μέχρι αύριο. Τριήμερο ρεπό από Μ.Παρασκευή έως την Κυριακή του Πάσχα και από Δεύτερα ξανά στο γήπεδο. Την έχουν μεγάλη ανάγκη οι παίκτες αυτή τη διακοπή, μετά από ένα έντονο επίπονο δίμηνο. Στο οποίο έκαναν μαζί με τον προπονητή τους εξαιρετική πορεία, έφεραν την ομάδα σε 3ο σερί τελικό, την οδήγησαν στα ευρωπαϊκά κύπελλα για 5η διαδοχική και μάλιστα με 3η νίκη επί του «αιώνιου». Κάνοντας εκ νέου τον κόσμο περήφανο.

Ως εκ τούτου με τις καλύτερες συνθήκες και δεδομένα πάνε να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς, «αποτοξίνωσης» με τους δικούς τους, γεμίζοντας μπαταρίες σε σώμα και πνεύμα. Για να επιστρέψουν να «τελειώσουν τη δουλειά». Η τελευταία παράσταση της 18ης Μαΐου έχει «κυκλώσει» είναι ένα σπουδαίο ραντεβού, με τον Γιάννη Αναστασίου και τα παιδιά του να έχουν όλα τα φόντα να κερδίσουν μία επίσης πολύ ποιοτική ομάδα που θέλει να γράψει ιστορία και να στεφθούν εκ νέου κυπελλούχοι. Και η διαδρομή μέχρι την 18η Μαΐου, όταν το «τριφύλλι» θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει το τρίτο σερί τρόπαιο κυπέλλου, σαφώς είναι πολύ πιο ομαλή και ευχάριστη, απόρροια της μεγάλης νίκης επί του ΑΠΟΕΛ. Ευρωπαία και απαλλαγμένη από το άγχος, η Ομόνοια κάνει «focus» αποκλειστικά στον μεγάλο τελικό. «Εξαιρετικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας για τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, πάμε για τον επόμενο!», η πολύ σωστή επισήμανση του πάντα εύστοχου στις δηλώσεις του Ελλαδίτη κόουτς.
Τα αγωνιστικά νέα έχουν να κάνουν κυρίως με τους Φαμπιάνο και Λανγκ, σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη ενημέρωση, προπονούνται ατομικά και εκτιμάται ότι την ερχόμενη βδομάδα θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή τους. Και για το κατά πόσο θα προλάβουν τον αγώνα με την Πάφο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να θυμίσω πάντως ότι ο Λανγκ σε πρόσφατες δηλώσεις του σε Ουγγρικά μέσα εμφανίστηκε απαισιόδοξος, τονίζοντας ότι δύσκολα θα προλάβει κάποιο ματς από τα δύο. Ο Μαγιάρος έχει και το Γιούρο ασφαλώς κατά νου και είναι προσεχτικός. Καλό μήνα σε όλους μας.

ΑΓ

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα