Ανόρθωση: Συναντήσεις σε εξέλιξη και Πάσχα στα... τηλέφωνα

Ανόρθωση: Συναντήσεις σε εξέλιξη και Πάσχα στα... τηλέφωνα

Πάνος Λάρκος
anorthosi_29
 Μπορεί σήμερα να είναι αργία αλλά στην Ανόρθωση όχι μόνο δεν υπάρχουν αργίες αλλά κάθε λεπτό που περνά είναι και ένας αγώνας για να μπορέσει να βρει λύσεις στο οικονομικό αλλά και στο διοικητικό σκηνικό.

Η σημερινή μέρα είναι αργία, αλλά στην Ανόρθωση κάθε λεπτό που περνά είναι και ένας αγώνας για να βρει λύσεις στο οικονομικό και στο διοικητικό σκηνικό.

Ακόμη και σήμερα έγιναν κάποιες επαφές και συναντήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που κάνουν σκέψεις και ενέργειες για να βγουν μπροστά και να καταρτήσουν συνδυασμό. Γίνονται επαφές, συζητήσεις, μετρούν τα κουκιά τους και προσπαθούν να δουν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα που βρίσκεται σε τρομερά δύσκολη θέση.

Επαφές γίνονται συνεχώς. Τόσο από κοντά όσο και τηλεφωνικώς. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι τη Δευτέρα θα κατατεθεί συνδυασμός για να πάει προς έγκριση στη Γενική Εκλογική Συνέλευση. Άπαντες έχουν αντιληφθεί τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα και πρέπει ο κόσμος να συνεισφέρει με τα 100 ευρώ της προπληρωμής του διαρκείας του για την νέα χρονιά. Ένα ποσό μικρό σχετικά που δεν θα επιβαρύνει την τσέπη του κόσμου αλλά θα βοηθήσει την ομάδα που έχει ανάγκη από ρευστό εδώ και τώρα.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και τώρα που είμαστε σε περίοδο των εορτών του Πάσχα στην Ανόρθωση θα κάνουν γιορτές με το τηλέφωνο στο χέρι και με τις επαφές σε πλήρη εξέλιξη. Το θέμα είναι η Ανόρθωση τώρα που μοιάζει σταυρωμένη να βρει τη δική της Ανάσταση…

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα