Ανόρθωση: Μήνυμα ευγνωμοσύνης και ενότητας από τον Παν.Συ.Φι.

Ανόρθωση: Μήνυμα ευγνωμοσύνης και ενότητας από τον Παν.Συ.Φι.

Newsroom
famagusta_2
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι της Ανόρθωσης μετά την επίτευξη του στόχου και τη συλλογή του ποσού για το χρέος του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μιλώντας, περί άλλων, για συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν έχουμε λόγια, έχουμε χάσει τα λογικά μας με αυτό τον τεράστιο ανεπανάληπτο κόσμο. Ζούμε σε μια παρΑΝΟια που μέσα σε 20 μέρες, έχουμε φτάσει τον στόχο που θέσαμε του 1 εκατομμυρίου με στόχο να ασφαλίσουμε το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Τα συγχαρητήρια μας σε όλους, δεν θα αναφερθούμε σήμερα σε κάτι περαιτέρω και όλα θα ανακοινωθούν αναλυτικά από βδομάδας. Να αναφέρουμε απλά ότι στην ανακοίνωση μας θα υπάρχει και ονομαστική λίστα με άτομα που είχαν ήδη συνεννόηση με την Κτηματική και που θα συνεισφέρουν ένα αρκετά σεβαστό ποσό που θα επιλύσει τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας όπως είναι τα κριτήρια.

Αυτό που ζητάμε σήμερα από ΟΛΟΥΣ είναι να βρίσκονται στο γήπεδο και στις 19:11 ακριβώς η πλατφόρμα θα κλείσει εν ώρα αγώνα και όλοι θα γιορτάσουμε σε πραγματικό χρόνο αυτό το επίτευγμα όλων. Όλοι μαζί σαν οικοδόμημα θα αναγεννήσουμε τον ΦΟΙΝΙΚΑ για ακόμα πιο ένδοξες μέρες.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ, να ξεκινήσουμε από το fun day της ομάδας και ακολούθως να μπούμε στον ιερό χώρο για μας το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

𝜫𝛦𝛲𝛨𝛷𝛢𝛮𝛪𝛢

𝜜𝛮𝛢𝛭𝛮𝛨𝛮𝛦𝛪𝛴

𝜫𝛢𝛲𝛢𝛫𝛢𝛵𝛢𝛩𝛨𝛫𝛨

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα