ΑΕΚ Λάρνακας: Συναντήθηκαν Ρόκα-Καραπατάκης για προπονητή, μπάτζετ και όχι μόνο…

ΑΕΚ Λάρνακας: Συναντήθηκαν Ρόκα-Καραπατάκης για προπονητή, μπάτζετ και όχι μόνο…

Πάνος Λάρκος
roka
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και να μπορέσουν να οδηγήσουν την ΑΕΚ στην κορυφή είναι άπαντες στο οικοδόμημα της ομάδας της Λάρνακας. Η στεναχώρια για την χαμένη μεγάλη ευκαιρία δεν φεύγει αλλά την ίδια ώρα υπάρχει πείσμα και αποφασιστικότητα σε όλους για την επόμενη μέρα.

Τόσο στη διοίκηση και τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη, όσο και στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα. Χθες μάλιστα έγινε συνάντηση ανάμεσα σε Καραπατάκη και Ρόκα όπου συζήτησαν την επόμενη σεζόν. Το θέμα προπονητή ήταν ψηλά στην ατζέντα, όπως φυσικά και το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν αποκλείεται το μπάτζετ της νέας σεζόν να πλησιάσει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει θα υπάρχει μικρή αύξηση μιας και φέτος είναι περίπου στα 6,5. Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα, τη δίψα και την θέληση όλων η ομάδα να παραμείνει ισχυρή, δυνατή και ενωμένη για να μπορέσει να είναι διεκδικήτρια όλων των τίτλων.

Την ίδια ώρα αναμένεται μέσα στην βδομάδα να προκύψουν κάποιες εξελίξεις με ανανεώσεις και ίσως και αποχωρήσεις. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα ανοικτά που θα πρέπει να κλείσουν με το ρόστερ, ενώ και το θέμα προπονητή επείγει μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα η ομάδα θα αρχίσει δειλά-δειλά προετοιμασία ενόψει των πρώτων της ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα