ΑΕΚ Λάρνακας: Αποχώρησαν και οι Ντιουνκού, Ερερίν, Κάσας!

ΑΕΚ Λάρνακας: Αποχώρησαν και οι Ντιουνκού, Ερερίν, Κάσας!

Newsroom
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Τις έξι σήμερα και συνολικά τις επτά αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών «έφτασε» η ΑΕΚ Λάρνακας, μετά το διαζύγιο με τους Ντιουνκού, Ερερίν και Κάσας.

Τελικά δεν έμειναν στις τρεις οι σημερινές αποχωρήσεις από την ΑΕΚ Λάρνακας. Στους Τόμοβιτς, Πίριτς και Μάμας ήρθαν πλέον να προστεθούν και οι Ντιουκνού, Ερερίν και Κάσας, φτάνοντας τις έξι (σημερινές, επτά στο σύνολο).

Ο πρώτος βέβαια ήταν στους Λαρνακείς με τη μορφή δανεισμού, ο οποίος έληξε δίχως να ανανεωθεί. Ερερίν και Κάσας αποχώρησαν ως ελεύθεροι. Ο Σενεγαλέζος άσος είχε μια ασίστ σε 33 συμμετοχές, ο Ισπανός πορτιέρε αγωνίστηκε μόλις δυο φορές ενώ ο Κάσας «έγραψε» ένα γκολ και μια ασίστ σε 40 εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση:

«H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ομάδας μας με τους Iago Herrerin και Ismael Casas, καθώς επίσης και την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τον δανεισμό του Alpha Diounkou.

Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα