Μίλαν: Με το μυαλό στο... MLS ο Ζιρού, «λιγουρεύονται» το διαμάντι της Μπολόνια οι Ροσονέρι

giroud_zirkzee

bet365

Έτοιμος να... κινήσεις για νέες - Ηνωμένες - Πολιτείες εμφανίζεται ο 37χρονος Ολιβιέ Ζιρού, με τη Μίλαν να επιθυμεί να γεμίσει το κενό του στην επίθεση με την απόκτηση του εντυπωσιακού φέτος Τζόσουα Ζίρκζι.

Έρχονται... ανακατατάξεις στη γραμμή κρούσης της Μίλαν το καλοκαίρι. Όπως μετέδωσε η Gazzetta dello Sport, ο 37χρονος Ολιβιέ Ζιρού, που μέχρι σήμερα είναι πολύτιμος για τους Ροσονέρι, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να κυνηγήσει την πρόκληση του MLS. Το συμβόλαιό του άλλωστε, λήγει τον Ιούνιο και ο Γάλλος είναι ανοιχτός στο να δοκιμαστεί εκτός Ευρώπης.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως η Μίλαν θα χρειαστεί να βρει τον άξιο αντικαταστάτη και με βάση το ίδιο δημοσίευμα ήδη έχει «κλειδώσει» έναν από τους στόχους της, χωρίς να κοιτάξει πολύ μακριά, αλλά μόλις 200 χιλιόμετρα μακριά, στην Μπολόνια.

Ο λόγος για τον Τζόσουα Ζίρκζι, ο οποίος βγάζει μάτια φέτος με τους Ροσομπλού. O 22χρονος φορ αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις της Serie A κυρίως με το συνολικό του πακέτο που είναι πολύτιμο για την ομάδα του Μότα. Εξαιρετικός στο κράτημα της μπάλας και τη δημιουργία για τους συμπαίκτες του, χωρίς βέβαια να πάει πίσω και στο σκοράρισμα, έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ σε 22 εμφανίσεις.

Ο Ολλανδός έχει ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια αλλά δεν πρόκειται για μια εύκολη περίπτωση για τη Μίλαν, αφού φημολογείται πως βρίσκεται στα ραντάρ πολλών ακόμα κορυφαίων συλλόγων. Εκτός αυτού δε, η Μπάγερν Μονάχου - από την οποία τον απέκτησε η Μπολόνια - διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων και δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να τον προσγειώσει ξανά στο Μόναχο με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα