Σαλερνιτάνα - Σασουόλο 2-2: Τα όνειρά παραμονής γκρεμίστηκαν στο Σαλέρνο στο 90+1΄

Newsroom
Σασουόλο

bet365

Η Σασουόλο μέχρι το 90΄κρατούσε ένα κομβικό τρίποντο στα χέρια, αλλά η ουραγός Σαλερνιτάνα ισοφάρισε σε 2-2 στις καθυστερήσεις και την κράτησε εντός επικίνδυνης ζώνης.

Χέρι - χέρι προς τη Serie B... Η ουραγός και μάλλον καταδικασμένη Σαλερνιτάνα δεν έκανε τη χάρη στη Σασουόλο που φλέρταρε με ένα κομβικό διπλό, καθώς με γκολ στο 90+1΄ισοφάρισε σε 2-2 και αλυσόδεσε την αντίπαλό της εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Ένα ονειρικό πρώτο μέρος για τη Σασουόλο με γκολ των Λοριέντε (37΄) και Μπαχράμι (44΄) μετατράπηκε σε εφιάλτη μέσα σε 45 λεπτά επιτρέποντας στην ομάδα του Σαλέρνο να ισοφαρίσει. Αρχικά στο 52΄ο Καντρέβα μείωσε με πέναλτι, προτού ο Μαγκιόρε ισοφαρίσει με τη σύμφωνη γνώμη του VAR σε 2-2 στις καθυστερήσεις, προς μεγάλη απογοήτευση των φιλοξενούμενων που παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα