Ίντερ: Απολογήθηκε ο Ντάμφρις για το πανό με τον... σκύλο Ερναντές

Ίντερ: Απολογήθηκε ο Ντάμφρις για το πανό με τον... σκύλο Ερναντές

Newsroom
ντούμφρις

bet365

Ο αμυντικός της Ίντερ απολογήθηκε για τον σάλο που προκάλεσε το πανό που σήκωσε Ντένζελ Ντάμφρις κατά του Τεό Ερναντές στη φιέστα του Scudetto των Νερατζούρι.

Ντελίριο επικράτησε στους δρόμους Μιλάνου το βράδυ της Κυριακής μετά την επικράτηση της Ίντερ επί της Τορίνο. Οι «νερατζούρι» βγήκαν στους δρόμους της πόλης μετά το τέλος της αναμέτρησης και πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους τους την ιστορική κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Ο Ντένζελ Ντούμφρις ωστόσο ξέφυγε με τον Ολλανδό μπακ της Ίντερ σηκώνει ένα πανό το οποίο έδειχνε τον ίδιο να κρατάει από ένα λουρί τον... σκύλο Τεό Ερναντές.

Ο αμυντικός των Νερατζούρι να απολογείται για την εν λόγω χειρονομία του μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Χθες ήταν η πιο όμορφη μέρα για μένα, για όλους τους παίκτες και για όλους στο σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών κατά χιλιάδες στην παρέλαση. Ήταν υπέροχο συναίσθημα να γιορτάζουμε μαζί με όλους εσάς, σήμαινε τόσα πολλά για την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, κρατούσα ένα πανό που έδειχνε μια ακατάλληλη εικόνα. Είμαι ένας παίκτης που αγαπά την αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο, είναι ένα κρίσιμο μέρος κάθε παιχνιδιού.

Αντιλαμβάνομαι ότι το να κρατάω το πανό ήταν μια λάθος επιλογή και καθόλου έξυπνο. Ας συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στην πιο εκπληκτική σεζόν για την Ίντερ . Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη την υποστήριξή σας αυτή τη σεζόν και για τους χθεσινούς πανηγυρισμούς, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα