ΑΕΛ - Μακεδονικός 1-1: Οι «βυσσινί» έκλεισαν με ισοπαλία τη σεζόν

Newsroom
ΑΕΛ-Μακεδονικός

bet365

Η ΑΕΛ στο τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στον Μακεδονικό, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των play off του Βορείου Ομίλου της SL2.

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΕΛ και Μακεδονικός μετά το ισόπαλο 1-1, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τους βυσσινί καθώς η ΑΕΛ έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική των play off του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Οι βυσσινί πήραν το προβάδισμα στο 26' με τον Πεντρόσο να γράφει το 1-0, με τον Μακεδονικό να απαντάει δέκα λεπτά αργότερα, με τον Γρηγοριάδη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 36'. Η ΑΕΛ είχε το πάνω χέρι στο δεύτερο μέρος, όμως παρά την υπεροχή της και τις τελικές που δημιούργησε δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Αντράντα (77′ Νινίκας), Στίνα (62′ Τσουμάνης), Μαυριάς (85′ Βλιώρας), Νίνο (62′ Μιλτιάδης), Πεντρόσο.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Γρομητσάρης, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Μελετίδης (61′ Ζαφειράκης), Χάσεκ, Τσιλιγγίρης (61′ Παναγιωτούδης), Γρηγοριάδης (61′ Μπουλάτοβιτς), Ραμίρεζ (78′ Λεωνιδόπουλος), Σιμόνι (83′ Χερίδης).

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής play off Βορείου Ομίλου

Τετάρτη 15/5
ΑΕΛ - Μακεδονικός 1-1

Πέμπτη 16/5
ΑΕΚ Β' - Νίκη Βόλου (16:00)

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 44 (7 ματς)
-----------------------------
2. ΑΕΛ 35 (8 ματς)
3. Νίκη Βόλου 24 (6 ματς)
4. Μακεδονικός 22 (7 ματς)
5. ΑΕΚ Β' 21 (6 ματς)

Τελευταία αγωνιστική (22/5)

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Β'
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα