Παναιτωλικός: Λιάβας διετίας

Γιώργος Ντυμένος
Λιάβας

bet365

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάβα, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Ηταν το… αναμενόμενο και πλέον είναι οριστικό, καθώς ο Παναιτωλικός και ο Γιώργος Λιάβας θα συνεχίσουν μαζί αφού ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο 23χρονος αμυντικός είναι γέννημα-θρέμμα του club, εκ των αρχηγών του και έμενε ελεύθερος στο φινάλε της τρέχουσας περιόδου.

Από τη στιγμή όμως που οι εμπλεκόμενες πλευρές ήθελαν να τα... βρουν δεν ήταν «δύσκολο» και ο νεαρός υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα το deal είχε «τελειώσει» πριν οριστικοποιηθεί η παραμονή των «κυανοκίτρινων», δείγμα της πίστης που υπήρχε στη σωτηρία του club.

Η ανακοίνωση

Ο Γιώργος Λιάβας, ο πρώτος Αιτωλοακαρνάνας ποδοσφαιριστής που ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026.

Παιδί των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού με πλούσια παρουσία σε όλες τις Εθνικές ομάδες (εκτός της Εθνικής Ανδρών) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018, σε ηλικία 17 ετών και από την πρώτη σεζόν κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Τον ίδιο αριθμό έφτασε και στα δύο επόμενα πρωταθλήματα. Οι δύο (διαδοχικοί) σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν για περισσότερο από ενάμιση χρόνο εκτός δράσης, αλλά επέστρεψε δυνατός με 15 συμμετοχές πέρσι και 30 εφέτος.

Παρά τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον Τίτορμο στο στήθος και το περιβραχιόνιο του αρχηγού που από μικρή ηλικία πέρασε στο χέρι του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα