Το υπέροχο video του Παναιτωλικού για τον κόσμο: «Όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα»!

Newsroom
πανε

bet365

Με ένα άκρως συναισθηματικό video στα social media, ο Παναιτωλικός «ευχαριστεί» τον κόσμο της ομάδας για την μεγάλη στήριξη που οδήγησε και στον στόχο της παραμονής στην Superleague!

Mια αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία της σεζόν στα play out ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την παραμονή στην κατηγορία με τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Αγρίνιο. Το περασμένο Σάββατο, στο «κλουβί» δεν έπεφτε καρφίτσα κι αυτό ήταν το... κερασάκι σε μια γλυκιά τούρτα που έφαγαν όλοι στις τάξεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα.

Ο ξεσηκωμός του κόσμου που άρχισε από τα νταμάρια της Καισαριανής, συνεχίστηκε στο πέταλο της Τρίπολης και... απογειώθηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού κάνοντας πράξη τον στόχο της παραμονής.

Η σχέση του Τίτορμου με τον κόσμο του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη πολλές – πολλές δεκαετίες, κάτι που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ετσι η ΠΑΕ θέλοντας να πει το δικό της «ευχαριστώ» στην τεράστια κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων δημοσιοποίησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον κόσμο και προφανώς το... μήνυμα «όσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανένα» δείχνει και τον δρόμο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που θα ξαναβρεί τα «καναρίνια» στα γήπεδα της Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα