Αστέρας Τρίπολης: Προπονήσεις και 4ήμερη άδεια για το Πάσχα

Αστέρας Τρίπολης

bet365

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Αστέρα, με την ομάδα της Τρίπολης να έχει 4ήμερη άδεια από τη Μ. Πέμπτη ως την Κυριακή του Πάσχα.

Στον Αστέρα Τρίπολης, η χρονιά θα κλείνει με γλυκόπικρο τρόπο. Ο μεγάλος στόχος της εισόδου της ομάδας στα Play Off χάθηκε την τελευταία στιγμή, ενώ στα Play Out, οι κιτρινομπλέ μετρούν μόλις μία νίκη, τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Παρόλα αυτά, παραμένουν στους 35 βαθμούς μαζί με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ και θα διεκδικήσουν την πρωτιά στο τελευταία ματς της σεζόν, στις 11/5 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Μίλαν Ράσταβατς κι οι παίκτες του συνεχίζουν τη δουλειά ως αύριο (Μ. Τετάρτη) και από τη Μ. Πέμπτη ως την Κυριακή του Πάσχα έχει προγραμματιστεί 4ήμερη άδεια σε όλους. Απαντες θα επιστρέψουν στο Κολοκοτρώνης την Δευτέρα του Πάσχα για να αρχίσει η προετοιμασία για την αυλαία του πρωταθλήματος.

Photo Credits: asterastripolis.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα