ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με τους Κασσελάκη και Τάιλερ και τους χάρισε φανέλες της ομάδας

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με τους Κασσελάκη και Τάιλερ και τους χάρισε φανέλες της ομάδας

Newsroom
Ο Μπούσης συναντήθηκε με τους Κασσελάκη και Τάιλερ και τους χάρισε φανέλες του ΟΦΗ

bet365

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Τάιλερ δίνοντάς τους μάλιστα και δώρο από μία φανέλα της ομάδας στον καθένα τους με το επίθετό τους επάνω.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ Μπακμπέθ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους αυτούς.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας τόνισε πως ήταν χαρά του που πέρασε χρόνο με δύο τόσο υπέροχους ανθρώπους που έχουν όραμα ενώ επισήμανε πως είναι πλέον και φίλαθλοι της ομάδας του Ηρακλείου χαρίζοντας μάλιστα και στον καθένα μια φανέλα του ΟΦΗ που πίσω έγραφε το επώνυμό του, με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει το νούμερο 19 και τον σύντροφό του το 24.

Δείτε το story του Μιχάλη Μπούση:

mpousis

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα