Ντέμης για Αλμέιδα: «Ξέφυγε, δεν ήταν ωραίο» (vid)

Newsroom
nikolaidhw

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του στη NOVA τα όσα συνέβησαν με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα τονίζοντας δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε, ωστόσο δεν είναι ένας άνθρωπος που μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές και γι' αυτό «συγχωρείτε».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή του στη NOVA, Monday FC για την ένταση με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τούμπα στο μεγάλο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 3-2 σ' ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές.

Εκείνος ανέφερε πως δεν ήταν ωραία η συμπεριφορά του Αλμέιδα, όμως επειδή πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο με κείνον και ζήτησε συγγνώμη, καταλαβαίνοντας το λάθος του, μπορεί να του συγχωρεθεί μια τέτοια πράξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το συμβάν αυτό:

«Ξέφυγε. Δεν ήταν ωραίο. Ζήτησε συγγνώμη. Πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι. Συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μας έχει ξαναδώσει δικαίωμα. Δεν είναι ένας προπονητής που όπου πάει τσακώνεται. Δεν ήταν ωραίο. Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Ας το βγάλουμε και να μην το δείχνουμε. Ας δείχνουμε την ώρα που γινόταν αυτό, υπήρχε ένα πλάνο του Κωνσταντέλια που χαμογελούσε. Δεν ήταν καλό, τι να λέμε τώρα... Πόση ώρα θα το δείχνουμε όμως αυτό; Είναι δυνατόν;

(αλλάζει το πλάνο και μπαίνει το πρόσωπο του Κωνσταντέλια)

Αυτό, αυτό, δείξε! Δεν είναι πως δεν λέω κάτι επειδή είναι προπονητής της ΑΕΚ. Εγώ σ' αυτά δεν είμαι πολύ μαλακός. Αλλά όταν ένας προπονητής, ένας τέτοιος άνθρωπος τώρα πρώτη φορά θύμωσε, ξέφυγε, το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Αν είναι ένας προπονητής που το κάνει συνέχεια, θα είμαστε κι εμείς πιο σκληροί. Ο ίδιος όμως δεν ζήτησε συγγνώμη; Δεν διορθώνει το παρεθόν η συγγνώμη, αλλά φτιάχνει το μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα