ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Το βίντεο που ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι συνέβη στο τέλος του ματς στην Τούμπα

Η στιγμή της έντασης στην Τούμπα

bet365

Ξεκάθαρη η εικόνα σχετικά με την ηρεμία με την οποία χαιρετιούνται Αλμέιδα και Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα και πώς καταλήγουμε στο επεισόδιο.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως ακριβώς ξεκίνησε η ένταση μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Ματίας Αλμέιδα κατευθύνεται προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι δύο προπονητές τα λένε σε καλό κλίμα και υπάρχει χειραψία μεταξύ τους.

Έπειτα διακρίνεται στο βίντεο, ο CEO και αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης να πλησιάζει τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ, να του λέει κάτι και στη συνέχεια να τον σπρώχνει για να ακολουθήσει η σύρραξη.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι όπως φαίνεται στο βίντεο, και «φουσκωτος» αγνώστων στοιχείων σπρώχνει τον Αλμέιδα μετά το ξεκάθαρο σπρώξιμο του Γκαγκάτση, ενώ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, σχετικοί και άσχετοι γύρω του, στη γενική σύρραξη, με την εικόνα να καταρρίπτει το ψέμα σύμφωνα με το οποίο, ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε γύρω του δικούς του και αστυνομικούς!

Επίσης διακρίνεται ο υπεύθυνος αθλητικής βίας να μην κάνει τίποτα προς τον «φουσκωτό» του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια απλώνει το χέρι για να απομακρύνει τον Ματίας Αλμέιδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα