ΑΕΚ: Σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Ζίνι

ΑΕΚ: Σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Ζίνι

Newsroom
Ο Ζίνι της ΑΕΚ

bet365

Ο νεαρός Ανγκολέζος επιθετικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών.

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς προχώρησε ο Ζίνι. Συγκεκριμένα ο 21χρονος Ανγκολέζος επιθετικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε επιτυχώς σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα, από τον διεθνούς φήμης χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη.

Ο Ζίνι τη φετινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ενώ είχε ακόμα επτά εμφανίσεις με την ΑΕΚ Β' σκοράροντας τρία τέρματα.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα το απόγευμα της Μ. Τρίτης. Ο Μουκουντί παρέμεινε εκτός ενώ δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τους κιτρινόμαυρους να συνεχίζουν με πρωινές προπονήσεις ως τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα