Αστέρας Τρίπολης: Βοηθάει έμπρακτα 100 οικογένειες που έχουν ανάγκη (vid)

Newsroom
Μποροβήλος

bet365

Ο Αστέρας με την αρωγή του Δήμου Τρίπολης προσφέρει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη 100 δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων αξίας 100 ευρώ για τις ημέρες του Πάσχα.

O Αστέρας Τρίπολης δείχνει για ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Μποροβήλου και του Δημάρχου Τρίπολης, Κωνσταντίνου Τζιούμη οι Αρκάδες έκαναν γνωστό πως προσφέρουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη 100 δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων αξίας 100 ευρώ για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε την κιτρινομπλέ ΠΑΕ και τους ιδιοκτήτες του κλαμπ, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμανέκη για τη σπουδαία συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία, ενώ διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν οι δωροεπιταγές από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου προς τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες.

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουμε με τον Αστέρα, τον ευχαριστούμε πολύ για αυτή την προσφορά που θα δώσει ανάσα σε 100 οικογένειες του δήμου μας, με τη συνεισφορά και του κ. Κόλλια. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας, είναι σημαντικό ότι στηρίζει ευάλωτες οικογένειες, σε συνεργασία με τον δήμο Τρίπολης. Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου θα διανείμει αυτές τις δωροεπιταγές σε συνάρτηση και με τις άλλες δράσεις που κάνει αυτές τις ημέρες. Στόχος είναι τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα να νιώσουν όλοι ότι υπάρχει μία κοινωνία αλληλέγγυα», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Τζιούμης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μποροβήλος είπε: «Ο Αστέρας, όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχωρά σε ενέργειες με προσφορά σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Δεν συνηθίζουμε να το προβάλλουμε πάντα. Σήμερα, κάνουμε αυτές τις ανακοινώσεις προκειμένου αυτές οι ενέργειες να βρουν κι άλλους μιμητές. Αυτή η προσφορά είναι του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη που ενδιαφέρονται για την κοινωνία της πόλης μας. Να ευχαριστήσουμε κι εμείς το τοπικό σούπερ μάρκετ του κ. Κόλλια που δέχτηκε να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα