Οτο: «Αν δώσουμε το 200%, δεν βλέπω τρόπο που δεν θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Οτο: «Αν δώσουμε το 200%, δεν βλέπω τρόπο που δεν θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Newsroom
Ο Γιόνι Ότο του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιόνι Οτο έδωσε το «σύνθημα» ώστε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο βραδινό ντέρμπι της Τούμπας, για την 9η αγωνιστική των Play Off.

Για τον αποψινό (15/5) «τελικό» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τη «μάχη» του τίτλου μίλησε ο Γιόνι Οτο στη NOVA.

Οπου ο μπακ του Δικεφάλου σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως «αν δώσουμε το 200%, δεν βλέπω τρόπο που δεν θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για το πρώτο του διάστημα στην ομάδα, κι αν αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του:
«Νομίζω ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό. Οι τοπ ομάδες παλεύουν για τον τίτλο από την αρχή. Εμείς κάναμε μια πολύ καλή πορεία στο Conference League, ο Ολυμπιακός επίσης είναι στον τελικό της διοργάνωσης. Θεωρώ ότι το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό και σε σχέση με άλλες λίγκες δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Προφανώς η Premier League είναι το κορυφαίο επίπεδο, αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικό το επίπεδο και στην Ελλάδα».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ, μετά την απώλεια στη Λαμία κι αν ο ίδιος το περίμενε: «Δεν ήταν έκπληξη για εμένα. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη στη Λαμία γιατί ουσιαστικά χάσαμε το δικαίωμα να κρίνονται όλα από τα δικά μας πόδια. Αλλά ξέραμε μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, κι αυτό συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι αν θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, κι αυτό συζητήσαμε μεταξύ μας, ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μας και να περιμένουμε ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ. Αυτό ισχύει ακόμα, πρέπει να κάνουμε ακόμα δύο νίκες. Συνεχίζουμε δυνατά κι ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τα στοιχεία που έδωσαν τις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τι πρέπει να κάνει η ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι όπως είδαμε και στα προηγούμενα ντέρμπι, έχει να κάνει με τη μαχητικότητα και τη θέληση που θα έχουμε για τη νίκη. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, αλλά από την πλευρά μας αν πραγματικά μπούμε στο γήπεδο και δώσουμε το 200%, δεν βλέπω τρόπο που δεν θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το πρόσφατο διπλό στη Λεωφόρο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να έχει τη μπάλα, έχει ποιότητα και κυνηγάει πάντα τη νίκη. Το είδαμε και στο Κύπελλο που κατάφερε με κάποιο τρόπο να μας αποκλείσει. Περιμένουμε ότι θα έρθει εδώ για να κερδίσει, να κάνει το δικό της παιχνίδι. Νομίζω ότι αν είμαστε έτοιμοι για τη μάχη θα κερδίσουμε».

Για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην Τούμπα: «Νομίζω ότι δεν χρειαζόμαστε παραπάνω κίνητρο. Ναι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα για φέτος, θα έχουμε τους οπαδούς δίπλα μας, παλεύουμε για τον τίτλο. Πιστεύω ότι από άποψη κινήτρου είμαστε πλήρεις. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτό το κίνητρο στο γήπεδο και να πάρουμε το παιχνίδι».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα