Ολυμπιακός: Αποθέωση και... «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» από τον κόσμο στους παίκτες (vid)

Νότης Χάλαρης
osfp

bet365

Μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ο κόσμος του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες το ευρωπαϊκό και τους αποθέωσε για την εμφάνιση και το τρίποντο κόντρα στην Ένωση.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο Φάληρο (2-0) για την 9η αγωνιστική των play off της Stoiximan Superleague.

Με το τελευταίο σφύριγμα, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και ξεκίνησε να ζητάει το ευρωπαϊκό από τους παίκτες, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, οι παίκτες άρχιζαν να φωνάζουν μαζί με τους οπαδούς το «Είσαι στο μυαλό...» και ο κόσμος ζήτησε το ευρωπαϊκό ενόψει του τελικού του Conference League στις 29 Μαϊου.

Τέλος, οι παίκτες έκαναν τον γύρο του γήπεδο και χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς ενώ φώναζαν και το όνομα των ποδοσφαιριστών αλλά και του Μεντιλίμπαρ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα