Λουτσέσκου: «Νιώθω περήφανος για την δουλειά που κάνουμε»

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην δουλειά που έχουν κάνει οι «ασπρόμαυροι» φέτος λέγοντας πως νιώθει περήφανος, ενώ για τον τελικό με τον Άρη επισήμανε πως θα πρέπει όλοι να μείνουν ταπεινοί.

Τεράστιος ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση επικράτησε του Παναθηναϊκού με 4-1 και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια του, καθώς αν επικρατήσει και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη, κατακτά τον τίτλο. Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Κάθε παιχνίδι από τα τρία με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό είχαν την ίδια ένταση, την ίδια δυσκολία, την ίδια πίεση. Είναι εξίσου καλές ομάδες με παίκτες με ποιότητα που παίζουν για την κορυφή, για υψηλούς στόχους. Θα ήθελα να τελειώσουμε το παιχνίδι γρηγορότερα, όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και με την ΑΕΚ.

Ξεκινήσαμε από το... μείον ως ομάδα. Δεν μας έδιναν καμία πιθανότητα. Φτάσαμε βήμα - βήμα εδώ. Εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση και την Ευρώπη, τώρα πάμε στο τελευταίο ματς και ότι αυτό μπορεί να φέρει, ενώ φτάσαμε και στα προημιτελικά του Conference League ξανά».

Για το ματς τίτλου με τον Άρη: «Θα προετοιμαστούμε καλά. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι, να μείνουμε ταπεινοί. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τη δουλειά μας. Νιώθω περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε. Θα είναι κάτι απίθανο για την ιστορία μας. Το καταλαβαίνεις από την ενέργεια των οπαδών».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα